Diari La Veu del País Valencià
Rafal – La policia inicia una campanya per a vigilar més de prop
La iniciativa té com a lema ‘Aquest estiu el teu policia + a prop’ i l’objectiu fer visites diàries i donar consells d’índole policial i qüestions de seguretat.

En col·laboració amb les Regidories de Seguretat Ciutadana, Serveis Socials i Tercera Edat, des de la Policia Local de Rafal s’ha llançat, per segon any consecutiu, la campanya “Aquest estiu el teu policia + a prop”. Aquest innovador programa consisteix en visites periòdiques per la Policia Local a la gent gran els familiars estan de vacances fora del municipi.

Els majors de la localitat de Rafal, que així ho sol·licitin a l’Ajuntament, comptaran durant el mes d’agost amb visites diàries dels agents rafaleños que comprovaran com es troben i els informaran sobre consells d’índole policial (com prevenir furts, estafes etc.) , també se’ls informarà sobre altres qüestions de seguretat personal (com prevenir cops de calor, com contactar amb els serveis d’emergència etc.).

Els familiars designats pels sol·licitants podran contactar amb la policia per interessar-se per l’estat dels mateixos i les visites practicades pels policies. Els agents que duran a terme aquestes comeses pertanyen al servei de prevenció del delicte i assistència a la víctima (PREDEVIC) amb què compta la Policia de Rafal des de fa tres anys.

Les persones grans són més vulnerables a ser víctimes d’actes delictius, sobretot a l’estiu quan s’allunyen seus familiars a gaudir les vacances, amb aquesta campanya es pretén transmetre major tranquil·litat als majors i els seus familiars. Els impresos de sol·licitud es troben a les oficines de l’Ajuntament, Serveis Socials i dependències de la Policia Local.

Mitjans de la comarca es fan ressò de la campanya que durà a terme la Policia de Rafal.

Els impresos per a la sol·licitud de l’ajut durant el mes d’agost, estaran disponibles a l’Ajuntament, Serveis Socials i Policia Local.

Comparteix

Icona de pantalla completa