Diari La Veu del País Valencià
“Íntima connexió entre Gürtel i Fira València”

RedactaVeu / València.

La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha declarat que “la Policia ha confirmat allò que l’oposició adverteix des de fa anys: l’íntima connexió entre Gürtel i Fira València”.

“A poc a poc es va confirmant que Fira València era un element més del presumpte circuit de finançament il·legal”, assegura Sanz, qui ha tornat a demanar una comissió d’investigació en les Corts Valencianes. “La direcció anterior de Fira València, de confiança extrema del PP i singularment de l’alcaldessa de València, ha de donar moltes explicacions i probablement acabarà donant-les en l’Audiència Nacional”, ha assenyalat la síndica d’esquerres.

“Per enèsima vegada, demanem que Fira València es sotmeta a la fiscalització de la Sindicatura de Comptes perquè els seus directius poden dir missa, però els deutes d’aquesta institució els assumeix sistemàticament la Generalitat i per tant és una institució pública”, ha demanat Sanz, qui creu que “els problemes financers de Fira València, que inclús van comportar l’execució d’un ERO, van íntimament lligats als presumptes tripijocs amb la trama Gürtel que investiga l’Audiència Nacional”.

Comparteix

Icona de pantalla completa