Diari La Veu del País Valencià
Les seus alacantines de Compromís, Podem, EUPV i PSPV es desperten amb pintades de la Falange

Les seus d’Alacant de Compromís, Podem i PSPV han aparegut aquest matí amb pintades realitzades per la Falange. El partit d’ultradreta ha realitzat pintades en què es podia llegir “Falange present” i “Zona nacional”. A més a més, els cristalls dels edificis estaven tacats d’ou. Les formacions polítiques exposaran els fets a la Policia Nacional.

La seu del carrer d’Orense, de Compromís, i la del carrer del Pintor Gisbert, del PSPV-PSOE, s’han vist danyades per primera vegada, però no ha sigut així per a la seu de Podem, que ja va patir un atac semblant el passat dissabte, quan va ser inaugurada. Aquell dia, en la façana, es van poder llegir consignes com “Falange sí, Podem, no”. Així ho han explicat aquest matí els responsables de la formació a Alacant, els quals han anunciat que han realitzat una denúncia formal a la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia.

La seu alacantina del PSPV-PSOE també ha sigut atacada pels falangistes. Fotografia: PSPV-PSOE

El secretari general de Podem Alacant, Pascual Pérez, i la secretària política, Marisa García, han assenyalat que “la reiteració de les pintades és preocupant, ja que ve acompanyada d’amenaces ultradretanes a les xarxes socials”. Els responsables de Podem han declarat mitjançant un comunicat que sol·licitaran, a més, una entrevista amb el regidor de Seguretat, Ferran Marcos, per a exposar-li les seues preocupacions i sol·licitar mesures de protecció.

La seu de Podem d’Alacant ha sigut, de nou, objecte d’atac falangista. Fotografia: Podem Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa