Diari La Veu del País Valencià
Godella celebrarà la Fira de la Il·lustració del 7 al 9 d’abril
Godella celebra aquest cap de setmana la Fira de la Il·lustració, un nou esdeveniment que ofereix la regidoria de Cultura i que tindrà lloc del 7 al 9 d’abril als jardins de Vila Eugènia.
Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha destacat que mentre les fires del llibre es propaguen de poble en poble durant aquests dies, “a Godella -i seguint l’estel que ja vam iniciar l’any passat- hem pensat en fer una fira de la il·lustració on la paraula combina a la perfecció amb la imatge, i on la imatge en ocasions substitueix la paraula”. Sobre l’agenda, Prades ha comentat que “s’han dissenyat tres dies plens d’activitats que esperem que agraden a tots els nostres veïns i veïnes”.
El divendres 7 d’abril a les 19.30 hores començarà la fira amb la inauguració de l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances, de Jordi Albinyana, i que romandrà oberta fins el 7 de maig. Es tracta d’una col·lecció de gravats que commemoren algunes de les cançons més famoses d’Ovidi Montllor i que ja ha visitat distints punts de la geografia valenciana.
Entre el 8 i el 9, els jardins de Vila Eugènia acolliran les tendes d’art i il·lustracions, on es podran adquirir gravats i làmines d’artistes valencians reconeguts. També hi haurà una barra amb begudes. L’horari serà de 10.30 h a 20.30 h el dissabte i de 11.00 h a 14.00 h el diumenge.

Làmines d’artistes valencians reconeguts

El dissabte vindrà marcat per dos presentacions de llibres. En primer lloc, a les 12.00 h, la de l’obra On són les claus, de Carles Cano. I a la vesprada, a les 19.00 h, la presentació del llibre Bressolant, que anirà acompanyada d’un concert de música.Aquest mateix dissabte 8 d’abril, a les 17.00 h, Vila Eugènia acollirà un combat d’il·lustradors. El Drawing Fighters! exhibirà les habilitats de diversos artistes, que dibuixaran en directe davant el públic assistent.

Per últim, la Petita Orquestra Peiotaire oferirà un concert de comiat el diumenge 9 a les 12.00 h.

Comparteix

Icona de pantalla completa