Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament destina 10.000 euros a ajudes a transport i material escolar

L’Ajuntament destina 10.000 euros a ajudes a transport i material escolar per al present curs

-Es podran beneficiar totes les famílies amb rendes inferiors a 30.000 euros per unitat familiar.

-La que en el seu dia fos una proposta de la Ciutadania de Ple Dret s’ha materialitzat en el pressupost des de l’any 2015.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, a través de la regidoria d’Educació de la Font de la Figuera, acaba d’anunciar la convocatòria d’ajudes en material i transport escolar per a l’alumnat .

La dotació total d’aquest reforç econòmic ascendeix a un màxim de 5.000 euros per cada àrea. 10.000 euros que, en paraules de la regidora delegada en Educació, Verònica Reyes, “suposaran un suport a les famílies que ho estan passant malament. Perquè totes i tots tenim dret a accedir als mitjans que garanteixen una educació digna sense distincions”.

Respecte a les ajudes en material escolar, aniran destinades a alumnes que estiguen cursant 2n cicle d’educació infantil, primària o ESO. En canvi, podran accedir a les de transport escolar totes i tots els estudiants de batxillerat, FP de grau mitjà i superior, ensenyaments artístics superiors o universitàries (en els quals, s’entén que l’alumnat les està realitzant fora de la població) i esportives de grau superior.

En tot cas, totes dues es destinaran a residents i empadronats a la Font de la Figuera, les rendes no excedisquen els 30.000 euros per unitat familiar. El termini de presentació de sol·licituds, al registre d’entrada del consistori, juntament amb la documentació corresponent, s’inicia hui dimarts, 4 d’abril i finalitzarà el 3 de maig de 2017.

La que en el seu dia fos una proposta de la Ciutadania de Ple Dret (xiques i xics que compleixen 18 anys), és factible a la Font de la Figuera des de l’any 2015 amb èxit de peticions. Els interessats poden sol·licitar més informació a la pàgina web municipal o a l’ajuntament de la Font de la Figuera.

Comparteix

Icona de pantalla completa