Diari La Veu del País Valencià
Moliner no optarà a la reelecció com a president del PP de Castelló

Javier Moliner no es presentarà a la reelecció a la presidència del Partit Popular de la demarcació de Castelló en el congrés que se celebrarà el pròxim 3 de juny. Així ho ha avançat el dirigent popular en una roda de premsa en què ha mostrat la seua satisfacció pel camí recorregut al llarg d’aquests quatre anys com a màxim responsable del partit. Moliner ha assegurat que es tracta d’una decisió “personal, adoptada amb l’objectiu de cedir el pas a noves persones”. “És bo que els polítics sapiguem prendre la decisió d’apartar-nos dels càrrecs de direcció i cedir el pas a noves persones”, ha dit.

Moliner ha explicat que “la política és compromís i no una professió”. A més, el dirigent popular considera que a Castelló “els vents bufen a favor del PP, cosa que els farà caminar cap a millor resultats el 2019”. En aquest sentit, Moliner ha destacat que sota el seu mandat la formació ha aconseguit ser “capdavantera en la participació interna, inflexible en la lluita contra la corrupció i, sobretot, situar societat castellonenca en l’epicentre de l’acció”.

Preguntat per si aposta per algun candidat en la seua substitució, ha afirmat que serà el que obtinga el suport dels militants. Moliner també ha volgut subratllar que la seua decisió no obrirà fisures al partit, atés que “hi ha molta gent preparada i capacitada, i els militants segur que encerten a l’hora de triar la millor direcció possible”. L’actual president del PP castellonenc també ha apuntat que el repte per a aquest nou grup han de ser les eleccions municipals del 2019 per a recuperar la majoria de les alcaldies.

El líder castellonenc ja ha comunicat la decisió al president estatal del PP, Mariano Rajoy, així com a la responsable al País Valencià, Isabel Bonig. “El més honest, coherent i assenyat és prendre la decisió en un moment polític fora de la confrontació electoral”, ha subratllat.

Comparteix

Icona de pantalla completa