Diari La Veu del País Valencià
Anged preveu la millor Pasqua de la història per al comerç valencià

Les grans superfícies comercials del País Valencià han obert hui, dijous sant, un dia festiu en què esperen rebre 600.00 clients. Segons informa l’associació Angeg està previst que aquesta Pasqua siga “la millor de la història del comerç valencià”, gràcies a l’arribada massiva de turistes.

Anged apunta que el começ del territori valencià no es veurà afectat per les vacances, atés que la majoria dels valencians que marxen de viatge tenen com a destí la pròpia autonomia. A més, creu que el sector turístic “pot obtindre uns bons resultats”, ja que els hotels i apartaments de les tres demarcacions tindran una ocupació mitjana superior al 80%.

El portaveu d’Anged, Carlos Alfonso, assenyala que les primeres dades econòmiques del 2017 corroboren que turisme i comerç són les dues grans locomotores de l’economia valenciana, cosa que, en la seua opinió, “possibilita la creixent generació d’ocupació”. “Les xifres són contundents: les obertures en festius satisfan les necessitats dels consumidors, generen ocupació i potencien l’economia”, subratlla.

Per a Anged és molt important el volum de consum dels turistes en sectors com l’alimentació, el moble, els electrodomèstics i el tèxtil, ja que l’obertura d’aquest dijous “serà útil per a realitzar les compres necessàries per a aquestes vacances, però també per a completar el seu habitatge de cara a l’estiu”.

Cal recordar que gran part dels municipis turístics de les demarcacions d’Alacant, Castelló i València també obriran les seues portes el pròxims diumenge i dilluns.

Comparteix

Icona de pantalla completa