Diari La Veu del País Valencià
Ikea referma la seua voluntat d’instal·lar-se a Alacant

La multinacional Ikea ha mostrat, aquest dimarts, la seua aposta “clara i ferma” per a implantar-se a la demarcació d’Alacant “en un centre comercial”. Així ho ha indicat en un comunicat abans de reunir-se, aquest dimecres, amb els portaveus de l’equip de govern de la ciutat d’Alacant, PSPV, Compromís i Guanyar Alacant. Ikea Ibérica ha explicat que ha convidat els representants del consistori per a aconseguir “una reunió amb una veu única”.

La companyia sueca ha destacat que continua buscant “emplaçaments a la província” per a ubicar una botiga, si bé s’ha mostrat disposada “a escoltar i conéixer les propostes que l’Ajuntament tinga en aquest sentit”.

“Des del 2002, Ikea ha intentat instal·lar la que seria la seua segona botiga a la Comunitat Valenciana, després de l’obertura de la d’Ikea València Alfafar a mitjan 2014, i per diversos motius no ha estat possible”, ha afirmat l’empresa. Ikea ha lamentat el “perjudici per als alacantins que han de traslladar-se a les botigues de Múrcia i València per a accedir a una botiga Ikea”.

Comparteix

Icona de pantalla completa