Diari La Veu del País Valencià
L’equip cadet femení de les EEM Pedreguer campió de la València basket Cup

El cap de setmana passat tenia lloc a Gandia la II edició de la València Basket Cup i fins allí es va desplaçar l’equip cadet de l’escola de bàsquet de Pedreguer.

Van jugar un total de 4 partits i van anar de menys a més .Divendres iniciava el torneig perdent de 4 contra el tot poderós València Basket,dissabte hi va haver partida doble contra UPB Gandia i CB Huesca femenino resultant vencedor dels dos partits i assegurant-se així el pas a la Final.

Ja diumenge al matí, ben recolzats per pares, amics i familiars, va tindre lloc un partit d’aquells que tindrem en la memòria molt de temps on València basket era, a priori, el gran favorit.

El partit es va iniciar amb les nostres nerviosetes ,i si bé anotaven no dominaven el tempo del partit i els costava molt eixir de la pressió a tota pista de l’equip valencià.

Així arribaven al descans 4 punts baix.

Ja en la segona part, un canvi defensiu i dos ajustos a l’atac van fer que les pedregueres feren una eixida en tromba a la pista i es posaren 12 punts dalt els quals es van mantindre ja fins el final de partit.

També anomenar que la nostra infantil Sandra Frau va ser escollida MVP del torneig cadet. Enhorabona!

El proper 29 d’abril tornaran a repetir torneig juntament als equips aleví femení i masculí de l’escola de bàsquet a la Benidorm Basket Cup.

Gran treball i esforç de tot l’equip i bona dosi de moral per enfrontar els quarts de final de Preferent que tindrà lloc este dissabte 22 contra Jorge Juan de Novelda, a les 10.00 al pavelló de Pedreguer. S’ha de dir que el bàsquet femení pedreguer encara lluita en quarts de final en altres dues categories: les júniors del Club de bàsquet s’enfronten a l’Onil aquest 22 d’abril en 1a Zonal i les infantils al Vila-real el proper 23 d’abril a Pedreguer en Preferent.

Molta sort i bon bàsquet!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa