Diari La Veu del País Valencià
El Diari Oficial de la Generalitat entra al segle XXI

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) implantarà la seua nova versió el pròxim dimarts 25 d’Abril, dia de les Corts, amb una pàgina web renovada, més accessible i intuïtiva i completament adaptada a telèfons intel·ligents i tauletes. El nou DOGV veurà la llum la pròxima setmana, després que el 9 d’Octubre de l’any passat recuperara la denominació original de 1982 per deixar enrere la denominació de Diari Oficial de la Comunitat.

L’objectiu del Consell és acostar la ferramenta a la societat mitjançant noves funcionalitats, més presència de les xarxes socials i la possibilitat de difondre missatges institucionals des de la mateixa portada. El pressupost de la “remodelació integral” ha sigut de 3.000 euros i suposa canvis estètics, sota una imatge “més moderna i neta”, però també funcionals.

Els continguts del DOGV s’han redistribuït perquè els ciutadans puguen accedir més ràpid als temes del seu interés, com ara les ajudes, beques i ofertes d’ocupació. A més, podran difondre’ls en xarxes socials i plataformes de missatgeria mòbil des de la mateixa web.

El treball més complicat per als tècnics del Consell ha sigut actualitzar al voltant de 140 lleis i decrets perquè estiguen disponibles en les pantalles mòbils. També s’ha bolcat tot l’arxiu històric del DOCV per tal que els ciutadans puguen accedir als 8.023 diaris publicats des del 19 de maig de 1978.

Igual que la resta de pàgines oficials de la Generalitat, la web estarà disponible per defecte en valencià i ofereix la possibilitat de consultar-la en castellà. Com a novetat, totes les fotografies seran pròpies de “valencians reals” i no de bancs d’imatges.

Comparteix

Icona de pantalla completa