Diari La Veu del País Valencià
Els dos cotxes oficials de Rita Barberá reben 24 propostes de compra

L’Ajuntament de València ha rebut 24 ofertes de licitació i està en espera de rebre’n dos més pels cotxes oficials de qui va ser alcaldessa de la ciutat i senadora, Rita Barberá. Els cotxes en oferta són dos Audis A8 que van quedar sense vendre en un primer procés de subhasta organitzat pel consistori. Els sobres amb les ofertes s’obriran a la mesa de contractació propera, que se celebrarà el dia 2 de maig.

El preu d’eixida és el mateix que en el primer procés –14.860 euros i 18.032 euros– tot i que en aquesta ocasió es tracta d’una subhasta a la baixa i, per tant, es poden oferir quantitats menors que el valor inicial de cada vehicle. El límit mínim acceptable fixat per l’Ajuntament és de 1.000 euros.

L’Ajuntament de València va treure per segona vegada a subhasta, el passat mes de març, els dos cotxes oficials que feia servir la desapareguda Rita Barberá. En el cas de no aconseguir un comprador, la Junta de Govern va anunciar en aquell moment que estudiarà remetre’ls a un desballestador o realitzar una donació. La primera subhasta, celebrada el passat mes d’octubre, va quedar deserta després que el Servici de Contractació del consistori, del qual depén la licitació, no rebera cap oferta per aquests dos cotxes oficials.

Comparteix

Icona de pantalla completa