Diari La Veu del País Valencià
Naix Joves PV – Compromís La Vila Joiosa

El passat diumenge, 30 d’abril de 2017, es va celebrar l’assemblea constituent de l’organització juvenil Joves PV- Compromís la Vila Joiosa. L’acte es va organitzar amb la intenció de presentar públicament un nou col·lectiu polític juvenil de Joves PV-Compromís.

Aquest naix de la mà d’un grup de joves de la Vila que volem treballar des d’una perspectiva valencianista, d’esquerres, feminista i ecologista perquè el nostre poble progresse, avance i cada dia siga millor. Per açò mateix i per a mostrar el nostre ferm compromís, vam decidir constituir-nos definitivament al voltant d’uns dels mesos més rellevants i determinants en la nostra identitat com a poble, el mes de maig. Com tots sabem, les vileres i els vilers commemorem i representem dues fites claus en la història del nostre poble: per una banda, les llàgrimes de Santa Marta, una festa local, i la concessió de la carta de poblament l’any 1300.

És evident que el nostre patrimoni cultural és molt ric i divers. Des de Joves PV- Compromís la Vila Joiosa estem decidits a conservar-lo i a difondre’l perquè les vileres i els vilers en siguen conscients de la riquesa cultural que tenim a l’abast i que de vegades no coneixem. A més, per a nosaltres aquest ha de ser l’atractiu i el missatge que s’ha de vendre als visitants. Però, primer és necessari saber i estimar quines coses ens identifiquen i ens fan ser un poble costaner únic. No ens podem convertir en un municipi que oblida el seu passat o que destrossa els seus paisatges amb hotels gegants que toquen la mar només pels turistes. Hem d’aspirar a un turisme de qualitat, sostenible, de sol, de platja i muntanya, d’arqueologia, de moros i cristians, de gastronomia i de tradició marinera.

Nosaltres volem fer visible el jovent de La Vila, promoure les inversions i recollir les necessitats d’aquest col·lectiu per fer-les visibles a l’Ajuntament. Quasi no s’inverteixen diners en joventut al nostre poble i nosaltres hem vingut per revertir aquesta situació.

En aquest sentit, animem a totes les persones que vulguen participar amb nosaltres que s’adherisquen a Joves PV-Compromís La Vila Joiosa, com també que ens facen saber totes aquelles inquietuds i propostes perquè s’invertisquen més diners en joventut.

Podeu contactar amb nosaltres a través del nostre Facebook.

Comparteix

Icona de pantalla completa