Diari La Veu del País Valencià
Les Cadets de les Escoles Esportives Municipals de Pedreguer, campiones del Torneig Internacional ‘Costa Blanca Basket Cup’

El passat pont de l’u de maig tres equips de les EMM PEDREGUER, aleví femení, aleví masculí (sota la direcció de Rosa Heredia) i cadet femení (a les ordres de Josefa Costa) es desplaçaven fins a Benidorm a disputar el torneig que és habitual en l’Escola de bàsquet pedreguera per finalitzar la temporada i que té com a escut fomentar els valors que ens aporta la convivència i l’esport.

Qui els anava a dir què a més de tot això acabarien traient excel·lents resultats esportius, ja que si les cadets van ser campiones, les alevins van fer un meritori 4t lloc i els xics de la casa van ser 7ens. Enhorabona a tots ells.

Les cadets van emportar-se el gat a l’aigua en un gran torneig on van jugar una migueta regular i, com van fer altres voltes, van anar millorant conforme anaven passant els partits, acabant el torneig imbatudes.

El primer partit, contra Collado Villalba (Madrid) no va tindre massa història i es va resoldre per 30 punts de diferència. El segon va ser contra les xiques d’Ibi i va ser més fàcil del que esperaven.

Ja diumenge per la vesprada es van enfrontar al que va ser el rival més difícil del grup, Piratas de Soto del Real, de Madrid també. Va ser un partit molt exigent per a les pedregueres, molt igualat i que no es va resoldre fins ben entrat l’últim quart per 54-63.

Ja dilluns, amb la moral als núvols i ben acompanyades per pares, mares, xiquets i simpatitzants es disposaven a jugar la que seria la gran final contra les catalanes del CB Cornellà, un equip molt més alt i més tècnic que el de Pedreguer, però res va ser suficient per fer-se amb les pedreguers, que van donar una bona lliçó de bàsquet a tots els presents quant a intensitat, actitud i saber estar dins la pista i sobretot ser un EQUIP perquè si bé les 5 en pista ho donaven tot, les 8 restants de la banqueta no van deixar mai d’animar l’equip que pràcticament va anar tot el partit per davant en el marcador i va acabar guanyant per un còmode 57 a 37.

Cal destacar que la infantil de l’escola pedreguera Sandra Frau va ser escollida MVP del torneig.

Des de l’equip tècnic, encapçalat per Josefa Costa, i des de la Regidoria d’Esports, no queda res més que donar-los l’enhorabona a este gran grup de jugadores i convidar-les a seguir gaudint de l’esport que més els agrada, el bàsquet.

Ara, la pròxima parada serà el proper dissabte 6 de maig, a les 10:00 contra Nou Bàsquet Castelló en partit corresponent a les semifinals de categoria preferent i la tornada serà el 13 de maig al pavelló de Pedreguer a les 10:00h.

Vos hi esperem a tots!

Comparteix

Icona de pantalla completa