Diari La Veu del País Valencià
La CEV veu inadmissible la pressió dels estibadors als ports valencians

La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) considera “inadmissible” la situació als ports valencians pel conflicte de l’estiba. L’organització presidida per Salvador Navarro ha lamentat que la pressió realitzada pel sector de l’estiba “alenteix els ritmes de l’activitat portuària i el rendiment a les terminals. És per això que la patronal exigeix la paralització del que considera una “vaga encoberta i il·legal que perjudica les empreses del sector” i l’economia productiva.

Segons ha informat l’entitat empresarial en un comunicat, en un món globalitzat en què els costos de transport i emmagatzematge representen un alt percentatge dels preus finals “no es pot permetre” que la conflictivitat per la reforma de l’estiba faça malbé “l’esforç d’empresaris i treballadors per consolidar i conquerir mercats, generant riquesa, ocupació i benestar”.

La presa de posició de la CEV s’ha produït en la junta directiva i el comité executiu de l’organització, que treballa per a convertir-se en la patronal autonòmica en substitució de l’extinta Cierval. A la reunió celebrada aquest dijous s’ha aprovat la incorporació de Fira València i s’ha urgit les institucions a acordar el nou model per a la institució firal, que la setmana passada va fer cent anys mentre lluita per ser viable.

Comparteix

Icona de pantalla completa