Diari La Veu del País Valencià
Hard Rock Cafe pica l’ullet als músics valencians

Hard Rock Cafe enllesteix els últims detalls per a obrir les portes del seu primer local en terres valencianes. El nou espai de la multinacional americana s’ha presentat aquest dimecres en presència d’artistes com ara José Manuel Casañ, cantant de Seguridad Social, o integrants dels grups La Habitación Roja i Ópera Magna.

El restaurant, ubicat al número 6 de l’avinguda del Marqués de Sotelo, té 1.200 metres quadrats i espai per a 380 comensals. A més, compta amb dos escenaris per a música en viu, segons ha explicat el director general de Hard Rock Café València, Jens Schaefer, que no ha precisat la data d’obertura. “Estem acabant amb la formació i en breu obrirem”, ha explicat.

La senya d’identitat de la companyia és la memorabília musical, i el local de València acull peces com ara el corsé lluït per Madonna l’any 1987 en la gira Who’s that girl, un barret de Michael Jackson signat pel cantant o una armilla vestida per Bruce Springsteen el 1976 i el 1978 en les seues gires Born to Run i Darkness on the Edge of Town.

Grups valencians han participat en la presentació de Hard Rock Cafe Valencia. Imatge: J.V.

Plantilla de 80 treballadors

També decoren les parets del local objectes mítics de grups valencians, com ara guitarres de Seguridad Social, La Habitación Roja, Revólver i Ópera Magna. “Ens agrada abraçar la música local”, ha indicat la directora d’operacions de Hard Rock Cafe Internacional, Tanya Hugo, qui s’ha mostrat il·lusionada per “obrir per fi a València”.

Hard Rock Cafe Valencia és el huité local de la firma a l’Estat i ha generat 80 llocs de treball. Entre els proveïdors del restaurant hi ha empreses valencianes com ara la xirivellera Cárnicas Embuena o Horchatas Juanjo, amb seu a Tavernes Blanques. “Proveïdors locals ens duran a diari els productes”, ha apuntat Schaefer.

Comparteix

Icona de pantalla completa