Diari La Veu del País Valencià
Alexis Marí replica a Arrimadas: Quina pressa tenen alguns per fer fora del partit els que no pensen igual

El diputat i exportaveu de Ciutadans (Cs) a les Corts Valencianes, Alexis Marí, a qui aquest dilluns la portaveu de l’Executiva del partit, Inés Arrimadas, li va demanar que deixe la seua acta si no se sent representat pel partit, ha assegurat: “Quina pressa tenen alguns per fer fora els companys que no pensen igual. Serà la nova política i jo no me n’he assabentat”.

Així ho ha assenyalat en el seu compte de Twitter referint-se a les paraules d’Arrimadas, qui va manifestar que entén “que puga haver-hi xicotetes discrepàncies”, però “quan un està obertament en contra del que decideixen els afiliats i de la línia (política) que democràticament s’ha triat, crec que l’única cosa que li queda per fer és abandonar els càrrecs públics que, en el seu moment, va aconseguir defensant les sigles i el programa de C’s”.

“Sigles o programa? Aquesta és la reflexió que hauria de fer alguna companya”, ha apuntat, en la mateixa xarxa social, Marí, que també ha repiulat un comentari en el qual es planteja a Arrimadas que, en lloc de demanar la seua marxa, atenga allò que l’exportaveu a les Corts planteja i per què ho fa.

Marí va ser apartat del càrrec el passat 24 d’abril, després d’expressar la seua disconformitat amb el tracte que havia rebut la seua comunitat autònoma en els Pressupostos Generals de l’Estat del 2017, amb el suport de C’s al Congrés, i va estar substituït per Mari Carmen Sánchez.

La passada setmana Marí va ser especialment crític amb el fet que C’s i PP impediren incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) una ajuda de 37 milions per al transport metropolità de València i es va preguntar “qui pot defensar que estem defensant els interessos de tots els valencians”, per a afegir: “Ara com ara, puge a un ascensor i, si porte la carpeta de C’s, l’amague”.

Comparteix

Icona de pantalla completa