Diari La Veu del País Valencià
Els estibadors del port de València secunden en bloc una nova convocatòria de vaga

La primera jornada de vaga de 48 hores convocada pels estibadors en tots els recintes portuaris espanyols ha sigut secundada pel 100% del sector al Port de València que, a primera hora d’aquest dimecres, registra poc trànsit de camions i “molta tranquil·litat”, segons fonts portuàries.

De fet, segons ha detallat el Centre de Gestió de Trànsit, els accessos a les instal·lacions portuàries per la V-30 no han registrat “cap problema” i pràcticament no hi ha circulació de camions a causa de la decisió dels transportistes de no operar al recinte portuari els dies de les aturades per a evitar el col·lapse.

D’igual manera, als accessos a les terminals portuàries, la situació era “molt calmada”, amb trànsits “fluïts”, atés que la circulació era “escassa” i hi havia “molts pocs vehicles entrant”, han indicat fonts del recinte.

La vaga de 48 hores consecutives, que s’estendrà fins a les 8h del divendres, comença després que aquest dimarts concloguera sense acord l’enèsima reunió entre els sindicats del gremi i la patronal Anesco per a negociar un nou conveni després de la reforma del sector anunciada pel govern espanyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa