Diari La Veu del País Valencià
Les grans superfícies esperen 1,7 milions de clients en la primera setmana de rebaixesr

Les grans superfícies valencianes esperen rebre durant la primera setmana de la campanya de rebaixes d’estiu més d’1,7 milions de clients, un 6% més que el 2016, segons estimacions de la patronal Anged. Segons l’organització, que agrupa empreses com El Corte Inglés, Carrefour, Cortefiel, Ikea o Apple, en aquesta campanya s’han creat 1.600 llocs de treball nous i la productivitat dels empleats valencians està una dècima per damunt de la mitjana estatal.

El portaveu d’Anged al País Valencià, Carlos Alfonso, ha indicat que “les rebaixes i les obertures de festius estan servint per a reactivar el consum en el sector” de la gran distribució. En aquest sentit, ha apuntat que “el turisme i el comerç” són dos sectors que estan actuant com a “generadors d’ocupació i locomotores de la resta de sectors”. “Esperem que el creixement de les vendes es consolide i, per a això, és fonamental continuar obrint els diumenges i festius a turistes –nacionals i estrangers–, visitants i, en general, a tots els consumidors”, ha afirmat.

A més, ha assenyalat que “més del 15% dels productes que venen les grans superfícies valencianes estan produïts” en territori valencià, fet que “genera ocupació estable i potencia el consum a la nostra terra”. Els productes més demandats en la campanya d’estiu són aquells relacionats amb l’equipament familiar: moda, bany, sabateria, complements, oci i esport, a més d’equipament per a la llar, com ara aparells d’aire condicionat i electrònica.

Comparteix

Icona de pantalla completa