Diari La Veu del País Valencià
FGV tindrà aplicacions pròpies per a Metrovalencia i TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està treballant en el desenvolupament de dues aplicacions mòbils per a l’accés a la informació de Metrovalencia i TRAM d’Alacant. Segons expliquen en un comunicat, “es tracta de dues aplicacions independents, de similar estructura i funcionalitats, i amb contingut adaptat a cadascuna de les singularitats d’aquestes dues explotacions”.

Segons indiquen des de FGV, “aquestes noves ferramentes permetran respondre a les necessitats dels clients des de la fase de planificació del viatge, durant el trajecte i fins al final, així com la recàrrega de títols per Internet”. A més, comptaran amb els principals estàndards d’accessibilitat i estaran disponibles en valencià, castellà i anglés.

Les aplicacions formen part de les mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a millorar l’atenció i el servei que s’ofereix des de FGV als seus usuaris i se sumen als mitjans que ja ofereix l’empresa per a atendre el públic, com són la web, les xarxes socials o els telèfons d’atenció al client.

Comparteix

Icona de pantalla completa