Diari La Veu del País Valencià
Xina esdevé el principal mercat del vi valencià

Les exportacions de vi valencià han crescut un 4,5% durant el primer semestre del 2017 fins a assolir els 93 milions d’euros. Així ho ha indicat aquest dijous el secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, després de la inauguració de la Fira Requenenca del Vi (Ferevin).

Xina s’ha convertit en el principal consumidor de vi valencià, seguit pels mercats francés i alemany. Rússia i Estats Units són la quarta i la cinquena destinacions de les exportacions. Rodríguez Mulero ha assenyalat que el sector està fent un “important esforç per a oferir un producte excel·lent, atractiu als consumidors més exigents, i per la difusió dels valors dels vins i dels caves valencians en els mercats consolidats de la Unió Europea”.

Ferevin se celebra fins al 27 d’agost i és una de les mostres monogràfiques sobre vi més importants del País Valencià. S’ha convertit en un punt de trobada anual per a tots els professionals del sector vinícola d’Utiel-Requena i reuneix en l’edició actual 26 expositors.

Comparteix

Icona de pantalla completa