Diari La Veu del País Valencià
La Federació de Pilota premia la contribució de PilotaVeu a la difusió de l’esport

La Federació de Pilota Valenciana ha fet públics, aquest dilluns, els premis que lliura cada any per a reconéixer la tasca que, des de diferents sectors, es fa per a contribuir a donar difusió a l’esport nacional. En aquesta edició, PilotaVeu, el diari temàtic de pilota editat per Edicions La Veu del País Valencià –la mateixa empresa que edita Diari La Veu– ha sigut un dels guardonats. D’aquesta manera, la Federació de Pilota reconeix la tasca de difusió, a través dels nous entorns digitals, del món de la pilota que fa PilotaVeu

Diumenge, 24 de setembre, se celebrarà una nova edició del Dia de la Pilota a València i s’aprofitarà per a lliurar els premis anuals. Moltó repeteix premi com a millor jugador de raspall, mentre que Pablo, el seu veí de Barxeta, rebrà el premi de millor jugador jove d’esta modalitat. En escala i corda, Puchol II serà reconegut com a millor jugador i el premi al millor jugador jove de la modalitat serà per a Giner. El premi a la millor pilotaire de la temporada serà per a la jove Mar.

El premi a la trajectòria esportiva recaurà en Dani de Benavites, retirat enguany del món professional. A més a més, estaran premiats: Lluís Ramos Santamaría, de Borriol i membre del CPV Castelló, per la seua tasca de promoció de la modalitat de frare; les escoles d’Almassora, Tavernes Blanques, El Campello i Muro; Toni Bertomeu Sendra, d’Oliva, pel seu treball en el CEIP Santa Anna d’Oliva, i Enrique Balaguer Farga, de Borbotó, pel seu treball pel nostre esport autòcton. També hi ha un record especial per a Julio Martínez Blat, pel seu suport i treball per la pilota valenciana i que va faltar fa uns mesos.

Per últim, estaran premiats com a millors entrenadors de la passada temporada: Vicent David Molines Vives, de l’Escola de pilota Orba; José Antonio Jorques Pérez, de l’Escola de pilota Moixent; Víctor Bueno Gimeno, de l’Escola de pilota Vinalesa; Pablo Vidal Vidal, de l’Escola de pilota Sella; Raúl Herrera Duran, de l’Escola de pilota Algimia i Baronia; José Francisco García Boscà, de l’Escola de pilota Alcàntera-Càrcer; Francisco Casares Ubach, del Club de pilota Meliana; Ricardo Jesús Pauls, de l’Escola de pilota Massamagrell, i Ana Belén Giner Fácila, de l’Escola del CEIP Rodríguez Fornos-IES Patraix.

A més del lliurament dels premis anuals, el Dia de la Pilota té una programació molt extensa. La plaça de l’Ajuntament de València acollirà, el 24 de setembre, activitats per a menuts i grans. La jornada començarà a partir de les 9.30 hores amb partides d’exhibició, moment en el qual iniciaran la seua activitat els tallers per als més menuts, les animacions, les activitats lúdiques i els inflables.

Comparteix

Icona de pantalla completa