Diari La Veu del País Valencià
La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes s’ha reunit als estudis d’Alzira Ràdio

Aquest dimarts 19 de setembre s’han reunit, a les dependències d’Alzira Ràdio, setze emissores municipals de tot el País Valencià. L’objectiu de la trobada ha estat la configuració de la que serà la programació de la nova temporada 2017-2018 al seus dials. Vora quaranta programes s’escoltaran en algunes de les emissores que conformen l’actual Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, constituïda aquest mateix any amb l’aval de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Moltes de les emissores es troben encara en procés d’adhesió a la Xarxa, que pretén ser un eix vertebrador de la comunicació pel que fa a l’àmbit local. En eixe sentit, l’organització planteja un funcionament col·laboratiu entre els diferents mitjans radiofònics municipals. Manises, Cocentaina, Sant Vicent del Raspeig, Picassent, Almàssera, l’Eliana, la Llosa, Alzira, Godella, Benicarló, Burjassot, Utiel, Vilamarxant, Pego, Altea, Albal, Monfort i Petrer són algunes de les poblacions que en formen part.

Des de fa ja deu anys, diverses emissores comparteixen continguts per tal d’oferir una programació més variada i atractiva per als oients que cada dia escolten els dials en cerca d’una informació i entreteniment propers i directes. El col·lectiu pretén enfortir-se davant la pròxima aparició d’À Punt, que ja ha mostrat el seu interés per establir convenis de col·laboració amb la Xarxa.

Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de l’àrea de Comunicació, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als responsables de les diferents emissores locals i els ha agraït el seu treball que, segons ha declarat, “ajuda a construir una societat més ben informada i suposa una plataforma idònia per a la nostra llengua”.

Comparteix

Icona de pantalla completa