Diari La Veu del País Valencià
CaixaBank reordena la cúpula de la direcció territorial valenciana

Relleu en CaixaBank. Xicu Costa ha sigut nomenat nou director territorial de l’entitat en substitució de Bibiano Martínez, que d’ara endavant dirigirà la direcció executiva adjunta a la direcció general de negoci, de nova creació. Segons ha informat l’entitat en un comunicat, Costa gestionarà l’activitat de les 435 oficines i més d’un milió de clients de CaixaBank a l’autonomia.

El nou directiu, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i diplomat en Alta Direcció per IESE, s’encarregava fins ara de la direcció territorial del banc català a Balears. Es va incorporar a l’entitat el 1995, provinent del BBVA, i des de llavors ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat a l’entitat, com ara la direcció d’empreses en diversos territoris.

Per la seua banda, Martínez és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat d’Alacant i MBA Executive per ICADE Madrid. Va començar la seua trajectòria al Banco del Comercio i va passar posteriorment a Banesto, on va exercir càrrecs directius en diverses províncies. Es va incorporar a CaixaBank en novembre del 2008.

Comparteix

Icona de pantalla completa