Diari La Veu del País Valencià
Manises celebra la II Setmana de la Innovació

Del 25 al 29 de setembre, Manises (Horta Oest) acollirà la II Setmana de la Innovació, durant la qual es duran a terme diversos tallers, conferències, xerrades i altres activitats, entre les quals destaca la setena edició dels Premis Manises Innova. S’iniciaran aquestes jornades el dilluns 25 a les 9.30 hores amb un desdejuni empresarial a l’hotel Tryp València Azafata, on Juan Jaime Cano, director de Càtedra Divalterra i catedràtic de la Universitat Politècnica de València (UPV), presentarà l’estudi ‘Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport’, realitzat per Càtedra Divalterra i la UPV en col·laboració amb l’Ajuntament de Manises. Aquesta presentació comptarà amb la visita del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui estarà acompanyat per l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Un dels esdeveniments centrals d’aquesta setmana es desenvoluparà la vesprada de dimecres, 27 de setembre, a les 19.30 hores: la gala de lliurament dels Premis Manises Innova 2017 a l’Auditori Germanies. Però abans, al matí, hi haurà dues activitats més a la sala Vicent Ros de la Casa Cultura. D’una banda, a les 11.00 hores, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València impartirà una xarrada de Creativitat Emprenedora adreçada a persones emprenedores i a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat. I d’una altra, a les 12.00 hores, la consultoria d’innovació Social & Talent realitzarà el taller experiencial ‘Aplegar a la innovació a través de l’art’ en el qual els assistents podran descobrir què necessiten “canviar” per a poder innovar.

Cal destacar que els Premis Manises Innova tenen la finalitat de premiar, fomentar i reconèixer els valors basats en la iniciativa, innovació, creativitat i desenvolupament empresarial afegint un especial èmfasi a la innovació de base tecnològica en qualsevol sector productiu, comercial o de servicis de les empreses de Manises. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rafael Mercader, ha destacat que “aquestes accions ajuden a millorar les empreses del municipi perquè es fomenta l’activitat econòmica local i, per això, l’ajuntament de Manises està apostant per treballar juntament amb les empreses locals per a generar economia i ocupació”.

Els guardonats d’aquesta setena edició dels premis han estat: Retrasovuelos.com, amb una dotació econòmica de 1000 euros corresponent al guardó Manises Innova d’Or; Horno el Ensanche SL, amb la quantitat de 750 euros del Manises Innova de Plata; el Gabinet de Psicologia Blanca Jorge, amb 500 euros, que ha guanyat el Manises Innova Bronze, i, per últim, L’Ateneu Cultural, que rebrà 300 euros pel premi Manises Innova Entitats.

Finalment, durant el matí de divendres, 29 de setembre, conclouran les accions formatives iniciades durant tota la setmana amb una jornada de portes obertes que començarà a les 12.00 hores al Viver d’Empreses de Manises, situat al carrer Antic Regne de València, 4.

Comparteix

Icona de pantalla completa