Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo: L’exèrcit ha anat en vaixell a Catalunya perquè envair-la per carretera, amb l’AP7, no ix a compte

L’humorista Xavi Castillo no ha pogut romandre al marge del conflicte polític que es viu a Catalunya. El cap visible de Pot de Pom Teatre fa la seua anàlisi, en primícia per a Diari La Veu, del que està passant al Principat. Amb el seu particular sentit de l’humor, Castillo recorda que els agents dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat s’han desplaçat a Catalunya en el controvertit vaixell pintat amb dos gegants ‘Piolins’ –el dibuix animat de la Warner–, on estarien entrenant amb peluixos com actuar davant possibles disturbis esperant la intervenció per a aturar el referèndum.

Castillo, que ironitza amb el “xoc de trens”, “l”órdago’ independentista” i el “trencament d’Espanya”, dóna les seues raons per a explicar perquè l’Estat ha decidit arribar a Barcelona per mar. “L’exèrcit ha anat en vaixell a Catalunya perquè envair-la per carretera, amb els peatges de l’AP7, no ix a compte”, assenyala.

L’actor i humorista acaba el seu vídeo acusant Mariano Rajoy de no fer res més que assegurar que el referèndum no se celebrarà i retreu els que acusen de “feixistes” Joan Manuel Serrat i Jordi Évole per les seues declaracions posant en dubte l’1-O i per la seua entrevista al president català, Carles Puigdemont, respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa