Diari La Veu del País Valencià
Policia i Guàrdia Civil impedeixen amb violència l’obertura d’alguns col·legis mentre que en altres es vota amb normalitat

Les votacions s’han pogut iniciar amb normalitat en alguns col·legis catalans mentre que en altres centres la presència de la policia espanyola i la Guàrdia Civil ho impedeix amb violència. Per exemple, la gent ha començat a votar amb absoluta normalitat a l’IES Itaca, situat al carrer de Numància amb l’avinguda Diagonal de Barcelona. En aquest centre s’hi han format llargues cues durant les hores prèvies i a les nou en punt totes aquestes persones han accedit a l’interior per a dipositar les seues butlletes a les urnes.

No ha estat així al col·legi electoral on havia de votar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Sant Julià de Ramis, on desenes d’agents de la Guàrdia Civil han irromput al voltant de les nou del matí al pavelló municipal enmig de forta tensió i violència amb les persones que esperaven votar a les portes de l’equipament. Els agents també han rebentat les portes del pavelló per a accedir al seu interior.

Comparteix

Icona de pantalla completa