Diari La Veu del País Valencià
Concert ‘Botifarra a Banda’ dissabte a Foios dins de la 19a setmana cultural

La 19a edició de la Setmana Cultural de Foios, que va arrancar el passat dia 30 i que continuarà aquest dimecres, dia 4, amb una conferència sobre ‘Finançament just’, inclou entre les activitats programades un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’. El concert ‘Botifarra a banda’, de música tradicional valenciana, se celebrarà a les 19 hores d’aquest dissabte dia 7 a la plaça Rei en Jaume I, organitzat per la CAM Santa Cecília de Foios amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Previàment, demà dimecres dia 4, Anna Diaz i Antoni Infante pronunciaran una conferència amb el títol ‘Finançament territorial, igualtat territorial’. Serà a les 19 hores al saló d’actes de l’Ajuntament de Foios, mentre que, divendres dia 6, la sala d’exposicions Cercle d’Art acollirà la inauguració de la mostra Pintors de Foios, que romandrà oberta al públic fins el pròxim 9 d’Octubre. El mateix divendres, la Casa de la Cultura acollirà la 18a edició de la ‘Mostra dels Nostres Menjars’.

Pel que fa a les activitats previstes per a dissabte, a més del concert a càrrec del cantaor xativí, hi ha prevista una pujada al campanar en la qual els participants podran gaudir de vistes espectaculars de l’horta i la mar. Ja de nit, en acabar el concert de Pep Gimeno Botifarra, està previst un correfocs des del parc Rei en Jaume fins la plaça Major. Tot seguit, a les 22.30h, se representarà l’obra de teatre Crisi, cataractes i altres desperfectes, a benefici del poble sahrahuí.

Diumenge 8 d’octubre, a les 10 del matí, se celebrarà el Dia de la Bici, organitzat pel Club Ciclista Foios, mentre que, a la vesprada, la Casa de la Cultura serà l’escenari del lliurament, al músic i compositor Enrique Ros, del premi Foios Cultural 2017.

La 19a edició de la Setmana Cultural de Foios es tancarà dilluns, Diada del País Valencià, amb la ‘Diana de l’anunci de la festa’, un concurs de paelles, a migdia. L’actuació, a les 5 de la vesprada, de l’Orquestra Elefunk i el grup l’Askampà, posaran el punt final a l’àmplia i completa oferta d’activitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa