Diari La Veu del País Valencià
Puçol estrena nova web de la Casa de la Cultura i programa actes per al 9 d’Octubre

La Casa de la Cultura de Puçol ha estrenat un nou web i ja prepara la venda d’entrades per Internet. Ho fa coincidint amb l’inici de la nova temporada de cursos, classes i programació de cine, teatre i concerts. Es tracta d’una pàgina web moderna, amb més informació, continguts més accessibles i, segons fonts municipals, “preparada per a donar el següent pas”: la venda d’entrades a través d’Internet, un servei que facilitarà als veïns l’assistència a qualsevol espectacle.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Xavier Alcácer, ha destacat que, des de l’Ajuntament de Puçol, s’estan treballant els requisits tècnics perquè els veïns puguen triar la butaca “i pagar les entrades des de casa”, una millora que, al seu parer, “evitarà les cues i algunes incomoditats”.

L’única cosa que conserva la nova web de la Casa de la Cultura és la seua antiga adreça, atés que es pretén renovar, actualitzar i, sobretot, preparar el terreny perquè comprar les entrades des de casa “siga una realitat com més prompte millor”. Segons el titular de Cultura, la venda d’entrades i pagament de serveis entrarà en vigor “quan l’Ajuntament tinga a punt la passarel·la de pagaments”, la qual cosa, assegura, permetrà aplicar el pagament per Internet “no sols en la Casa de la Cultura, sinó també en el poliesportiu municipal i altres serveis”.

Pel que fa a les pròximes activitats programades a la Casa de Cultura, el divendres 6 d’octubre, el cantautor Òscar Briz presentarà el seu últim treball, Entre llum i ombres i farà un recorregut pels temes més coneguts de la seua discografia. L’actuació està prevista a les 21 hores i és de caràcter gratuït.

El regidor de Cultura, Xavier Alcácer, en la presentació de la nova web. Foto: SABÍN (AJUNTAMENT DE PUÇOL)

Actuació de ‘Musicants’, el 9 d’Octubre i cercavila de danses i cant d’estil

Més endavant, dilluns, i coincidint amb la celebració del 9 d’Octubre, la Casa de la Cultura de Puçol serà també l’escenari d’un concert del grup de música tradicional valenciana Musicants. L’actuació tindrà lloc a les 7 i mitja de la vesprada i l’entrada també és lliure.

A més, per a aquesta jornada festiva, l’Ajuntament de Puçol ha organitzat altres actes commemoratius de la Diada del País Valencià. Així, a les 12.30 hores tindrà lloc l’acte institucional del 9 d’Octubre a la plaça de Joan de Ribera, al terme del qual se celebrarà una cercavila de dolçainers, danses i cant d’estil que es tancarà amb una disparà .

Comparteix

Icona de pantalla completa