Diari La Veu del País Valencià
Elx premia aquest 9 d’Octubre a diferents col·lectius i personalitats destacades de la ciutat

La Comissió de Goverrn de l’Ajuntament d’Elx ha decidit distingir el proper 9 d’Octubre amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana als col·lectius Associació de Teatre Escolar, Associació de Persones Sordes d’Elx i a l’esportista paralímpica il·licitana Desirée Segarra.

Tal com va anunciar l’alcalde de la ciutat, Carlos González durant una recepció als premiats en companyia de la portaveu del Govern i regidora de Cultura, Patricia Maciá, la regidora de Relacions Institucionals, Mireia Mollà i el regidor d’Esports, Jesús Pareja.

“Es tracta de dos col·lectius i una esportista que reuneixen mérits suficients per la seua feina i la seua contribució a afavorir la cultura, l’esport i la superació de les barreres existents. Són persones mereixedores de les màximes distincions que concedeix la ciutat, el Ram D’Or, per Desirée Segarra, i la Medalla de Plata del Bimil·lenari per a la Associació de Teatre Escolar ATE i l’Associació de Persones Sordes del Baix Vinalopó APESOELX”, va assenyalar l’alcalde.

Les distincions s’entregaran el proper dia 9 al Gran Teatre durant l’acte institucional que començarà a les 12:00 hores, i al que l’alcalde i la resta de representants municipals presents en la recepció han convidat els il·licitans a acudir-hi.

Medalla de Plata del Bimil.lenari:

Associació de teatre escolar d’Elx ATE

Associació de persones sordes del Baix Vinalopó d’Elx APESOELX

Ram d’Or:

Desireé Segarra, deportista paralímpica

Comparteix

Icona de pantalla completa