Diari La Veu del País Valencià
El gruix de les colles muixerangueres acorda constituir una federació coordinadora

Punt d’inflexió en el moviment muixeranguer després de la reunió celebrada hui a l’Alcúdia, que ha donat com a resultat l’acord de constituir la Federació Coordinadora de Muixerangues.

En aquesta reunió hi havia representants de la Muixeranga d’Algemesí, la Nova Muixeranga d’Algemesí, la Muixeranga Negrets de l’Alcúdia, la Muixeranga de la Safor, la Muixeranga d’Alacant, la Muixeranga de Vinarós, la Muixeranga de Xàtiva, la Muixeranga de la Marina Alta, la Muixeranga de Carlet, la Muixeranga la Torrentina, el Ball de Locos de l’Olleria, la Conlloga Muixeranga de Castelló, la Jove Muixeranga de València, la Muixeranga de Cullera, la Muixeranga de Guadassuar, la Muixeranga de Sueca, la Muixeranga de València, la Muixeranga de la Plana i la Muixeranga d’Alginet.

També s’ha acordat la presentació dels Estatuts d’aquesta nova federació a cada colla per tal que les seues respectives assemblees decidisquen en un termini màxim d’un mes si entren o no en la federació.

Encara queda per tancar la data de l’acte oficial de constitució de la Federació Coordinadora de Muixerangues, si bé s’ha acordat que no siga més tard del 31 de gener de l’any vinent.

Comparteix

Icona de pantalla completa