Diari La Veu del País Valencià
Oriola es prepara per a ‘vendre’s’ en Fitur

La potència turística d’Oriola és tan gran com la seua extensió geogràfica. Els prop de 400 km2 que ocupa el seu terme municipal el situen com el segon municipi del País Valencià, després de Requena. Això implica una forta oferta turística, que inclou des de propostes de turisme interior fins a les de les seues platges, passant pel casc urbà de la ciutat, així com gran varietat en l’oferta gastronòmica, amb productes de l’horta i de mar, o esportiva, que suma rutes senderistes o ciclistes al golf i als esports aquàtics.

Amb la intenció de mostrar totes aquestes opcions turístiques als possibles visitants, la regidoria de Turisme d’Oriola ha presentat el plànol del terme municipal que portarà a la Fira Internacional de Turisme, que tindrà lloc a Madrid del 17 al 21 de gener. Aquest plànol és fonamental per a la presentació en conjunt de totes les rutes turístiques que ofereix la ciutat, “amb la finalitat de poder visualitzar totes les opcions que ofereix el nostre municipi com a destinació turística”, segons ha assenyalat la regidora de Turisme, Sofía Álvarez.

D’aquesta manera, es destaca el Conjunt Històric Artístic, amb les rutes monumentals al costat de les rutes pel Palmeral, així com les rutes de natura i senderisme, que es realitzen tant per la serra com riu avall o a l’embassament de la Pedrera, complementades pels cinc camps de golf a la zona de la costa o les rutes en bicicleta per tot el litoral a prop de les guardonades platges del municipi.

“Visualitzar tot el terme permet veure la gran dimensió de territori del que disposem i la integració de tots els seus elements, des dels monuments fins al casc, les platges a la zona costanera o les àrees de l’horta i senders a les pedanies”, afegeix Álvarez, mentre anima a provar la gastronomia de tot el municipi, que combina tradició amb modernitat així com els productes de la terra amb els del mar.

A més, des de Turisme s’ha editat un desplegable amb els monuments i museus perquè els turistes puguen realitzar les rutes monumentals seguint el mapa i els codis QR amb tota la informació. Aquests dos nous mapes formen part de la campanya de la nova imatge de Turisme per a donar a conèixer tots els productes turístics.

Comparteix

Icona de pantalla completa