Diari La Veu del País Valencià
El fabricant de Cola Cao i Nocilla trasllada la seu social de Barcelona a València

Idilia Foods, fabricant de les marques Cola Cao i Nocilla, ha traslladat la seu social del número 410 del carrer de Lepanto de Barcelona al número 30 de l’avinguda d’Aragó de València, segons el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme). L’empresa de paqueteria MRW va fer el mateix el passat dia 17 de gener.

També es va conéixer el dimecres l’eixida de Catalunya de l’empresa centenària Ramon Soler, fabricadora d’aixetes i accessoris de disseny d’alta qualitat per al bany des de 1890. La marca està present als cinc continents i ven els seus productes a més de 60 països. Indústries Ramon Soler ha canviat el seu domicili social del número 26 del carrer del Vallespir, en la barcelonina Sant Joan Despí, al número 30 de l’avinguda d’Aragó, a València.

Des de la celebració del referèndum independentista de l’1 d’octubre fins que va finalitzar, l’any 2017, un total de 3.208 empreses han traslladat la seua seu social de Catalunya a altres regions espanyoles, segons les dades del Col·legi de Registradors Mercantils de l’estat espanyol.

En desembre, el País Valencià va rebre una mitjana aproximada de més de dos empreses al dia procedents de Catalunya. A efectes pràctics, aquests trasllats no tenen una conseqüència directa en el territori, ja que, per norma general, el trasllat de la seu social no implica moure la producció.

Comparteix

Icona de pantalla completa