Diari La Veu del País Valencià
Alcoi acull la Primera Trobada d’Entitats d’Escola Valenciana

El 27 de gener, les Coordinadores Comarcals que formen Escola Valenciana es donaran cita al campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Es tracta de la primera vegada que el conjunt de la Federació d’Associacions per la Llengua-Escola Valenciana dedica una jornada sencera a l’intercanvi d’experiències, activitats i projectes que desenvolupen tant en el marc de les festes per la llengua com en la resta d’iniciatives singulars de cada comarca.

La Primera Trobada d’Entitats d’Escola Valenciana començarà a les 10 hores amb la benvinguda de les Coordinadores Comarcals i, al llarg del matí, es tractaran temes com la imatge de les Trobades 2019, amb l’objectiu de reflexionar sobre la incorporació de fórmules innovadores i atractives per a convidar a la participació en els seus projectes socials. A més, Escola Valenciana pretén proporcionar una perspectiva de país del calendari de Trobades.

De vesprada, a partir de les 16 hores, serà el moment de compartir els projectes, les experiències i les activitats interessants que duen a terme les Coordinadores Comarcals durant tot l’any. Gairebé la majoria d’entitats de la Federació han confirmat l’assistència a aquesta jornada.

Comparteix

Icona de pantalla completa