Diari La Veu del País Valencià
Camps, a Baldoví: De quin poble és vosté? De Sueca? La terra de Joan Fuster i de Puchades, gran futbolista!

Els comptes del PPCV no són l’única matèria on Francisco Camps ha demostrat la seua ignorància –real o pretesa– al llarg de la compareixença d’aquest migdia al Congrés dels Diputats. L’expresident de la Generalitat ha fet veure que desconeixia de quin poble és el portaveu de Compromís, Joan Baldoví.

Tot ha començat quan Baldoví li ha retret que, com a cap del Consell, no visitara mai la seua localitat: “Al meu poble mai va vindre. Es dedicava a moltes coses, però, llevat dels actes que eren del PPCV, no venia. No va vindre en 4 anys”.

Camps s’ha mostrat sorprés: “És estrany perquè vaig recórrer tota la Comunitat Valenciana”. Llavors, ha demanat a Baldoví: “Per cert, no sé de quin poble és vosté”.

Carregant el vídeo…

Quan Baldoví l’ha informat que és de Sueca –d’on va ser alcalde de 2007 a 2011, durant tota la segona legislatura de Camps al front del Consell– l’expresident l’ha acusat de mentider. “Com que no vaig anar a Sueca? Per l’amor de Déu! Si no eixia de Sueca! Una terra tan extraordinària com la de Joan Fuster i de Puchades, gran jugador de futbol. Ha mentit en seu parlamentària”, ha retret Camps a Baldoví.

El president de la comissió parlamentària on Camps havia acudit a declarar pel finançament irregular del PP ha tancat el debat. Abans, però, Pedro Quevedo ha mostrar la seua estranyesa davant de la ignorància de Camps sobre l’origen del diputat de Compromís. “El senyor Baldoví va ser alcalde se Sueca durant uns anys i resulta molt estrany tot plegat. Pot ser hi ha dues Sueques i no ens havíem adonat”, ha ironizat el també portaveu de Nueva Canarias.

Per si hi havia algun dubte, Francisco Camps ha reblat el clau: “Hi ha una Sueca i és extraordinària.”

Comparteix

Icona de pantalla completa