Diari La Veu del País Valencià
El vent supera els 70 km/h a Bicorb i manté l’interior de la demarcació de València en avís taronja

El vent ha assolit ratxes de fins a 72 quilòmetres per hora a la localitat de Bicorb i el País Valencià segueix aquest dilluns en avís per forts vents de component oest que poden arribar als 90 quilòmetres per hora, segons Aemet.

Així, fins a les 9h d’aquest dilluns les ratxes han assolit a Bicorb els 72 quilòmetres per hora; a l’Aeroport de València, els 71; a Pego, els 70; a Xàtiva, els 67; a Bétera, els 63; a Xelva, els 62; a Utiel, els 61; a Oliva, als 59; a Barx, els 58; a Carcaixent, els 57; a Alcoi, els 55; a Villena, els 54; a Bunyol, aes 54, i a Llíria i València, els 53.

L’interior de València està aquest dilluns en avís taronja per vents de fins a 90 quilòmetres per hora i la resta en avís groc per ratxes que oscil·laran entre els 70 i els 80 quilòmetres per hora. A Alacant solament està en avís el litoral nord.

Així mateix, hi haurà intervals nuvolosos predominants, el cel serà poc nuvolós al sud i no es descarta algun ruixat a l’interior de la meitat nord. La cota de neu se situarà entorn dels 1.300 metres. Les temperatures es mantindran amb pocs canvis i aconseguiran màximes de 22 graus.

Comparteix

Icona de pantalla completa