Diari La Veu del País Valencià
L’EMT trasllada l’oficina d’atenció al client de Ciutat Vella per a millorar l’accessibilitat

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha traslladat l’Oficina d’Atenció al Client (OAC) de Ciutat Vella per a facilitar l’accessibilitat dels seus usuaris. La nova oficina està ubicada al número 5 del carrer de Mendoza, al costat de la plaça del Negret i al costat del carrer de Cavallers, justament darrere d’on estava fins ara.

El president de l’entitat i regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha visitat les noves instal·lacions i ha destacat l’accessibilitat a aquestes. “Amb aquestes obres donem resposta a una situació que ocasionava un greu problema a aquelles persones amb problemes de mobilitat, que no podien accedir bé a les nostres instal·lacions”, ha explicat. Grezzi ha afegit que “no entenem com en els més de 15 anys que estava oberta l’Oficina d’Atenció al Client a Ciutat Vella mai es va donar una solució”.

Amb aquesta nova ubicació, tothom podrà accedir a l’interior del local sense necessitat de baixar escales com passava fins ara. A més, “el nou espai és més acollidor i compta amb totes les comoditats d’un centre d’aquestes característiques”, descriuen des de l’Ajuntament de València. Concretament, hi ha cadires per a l’espera, distribuïdor de torns i espais per a escriure i emplenar formularis.

També s’han millorat les condicions de treball de les persones responsables de l’atenció “amb una bona il·luminació, sense els sorolls que hi havia abans i més espai per a desenvolupar les seues tasques”, tant d’atenció presencial com telefònica o mitjançant les xarxes socials.

El contracte d’interiorisme de la nova oficina es va fer amb càrrec als pressupostos d’inversions de 2017 i va tindre un cost de 59.541 euros, després d’haver eixit a licitació pública.

Comparteix

Icona de pantalla completa