Diari La Veu del País Valencià
El TSJ informa el Bloc que cap dels seus jutges està investigant-lo

La sala civil i penal del TSJ valencià ha contestat aquest dilluns l’escrit mitjançant el qual el Bloc sol·licitava informació sobre la causa que tramitava el Jutjat d’Instrucció número 21 de València per un suposat finançament il·legal del PSPV i del Bloc entre els anys 2007-2011, en què s’investiguen delictes de falsedat, prevaricació, malversació i delicte electoral.

En un comunicat, el TSJ ha informat que ni ells ni la sala civil i penal de l’Alt Tribunal, a qui Àgueda Micó, coordinadora nacional del Bloc, va adreçar la consulta, disposen d’informació “ni sobre el contingut ni sobre l’estat de les causes que es tramiten en la resta dels òrgans judicials de la Comunitat Valenciana”.

Per aquest motiu, la sala civil i penal del TSJ, competent per a jutjar aforats, es limita a respondre al Bloc que “en aquest moment no tramita cap causa en què el Bloc siga part”. “La sala civil i penal del TSJ només coneix les causes que tramiten els seus magistrats no els procediments que tramiten altres jutges d’altres òrgans judicials”, remarca.

Comparteix

Icona de pantalla completa