Diari La Veu del País Valencià
Delegació del govern autoritza una concentració simultània contra la manifestació del 25 d’Abril

“Després de les traves posades per Delegació del govern i l’Ajuntament per a impedir la concentració i que s’escolte la nostra veu per l’estat de dret i la democràcia després de 23 dies de lluita, hem aconseguit l’autorització!”. Així anuncia Defenem Valéncia en un bàner a les xarxes socials la concentració convocada per a aquest dissabte, 21 d’abril, a València.

La data no és casual, ja que coincideix amb la manifestació de la Diada del 25 d’abril convocada per Acció Cultural i amb la participació d’associacions com Lambda, Plataforma contra la Islamofòbia, la Comunitat Israelita de València, la Comissió d’Ajuda al Refugiat CEAR-PV, la Federació Maranatha d’Associacions Gitanes, Ververipén Rroms por la Diversidad, Movimiento contra la Intolerancia i Calcsicova. Defenem Valéncia lamenta que els manifestants lluiran “els seus draps cubans i els seus llaços grocs de la vergonya”.

La concentració de Defenem Valéncia tindrà lloc de 17.30 a 18.30 hores a la plaça de la Reina, mentre que la celebració de la Diada comptarà amb dos esdeveniments principals: en un primer lloc, la tradicional manifestació que s’iniciarà a les 18 hores a la plaça de Sant Agustí sota el lema de ‘País Valencià, un país obert’ i, en segon lloc, l’homenatge a Guillem Agulló al passeig de Vivers que durà el seu nom.

A tot açò cal sumar la concentració convocada per España 2000 i Respeto contra “el catalanisme de Mónica Oltra i Compromís” el 25 d’abril a les 19 hores a la plaça del Pilar de València, davant la seu de la coalició.

Comparteix

Icona de pantalla completa