Diari La Veu del País Valencià
Primark obrirà el 13 de juny al centre de València

La marca irlandesa Primark obrirà la seua tenda a València el 13 de juny, la segona urbana d’Espanya, que comptarà amb més de 5.000 metres quadrats de superfície comercial distribuïda en tres plantes amb moda per a dones, homes, xiquets i articles per a la llar, en un espai que segueix l’últim concepte de disseny de tenda que inclou àrees de descans i wifi per a clients.

El director general de Primark per a Espanya i Portugal, Stephen Mullen, ha anunciat la data d’obertura d’una tenda que ha creat “expectativa a València” i per a la qual hi ha unes previsions de vendes “molt elevades” que no ha volgut concretar.

Més de 200 persones, el 90% procedent de València, ja han sigut contractades per als equips de directors, supervisors, assistents de compres i dependents de la tenda de Russafa, amb una edat mitjana de 24 anys, que rebrà la formació corresponent en la primera setmana de maig.

El 70% d’ells torna a tindre un lloc de treball i per al 12% serà la seua primera ocupació. En el procés de selecció la companyia ha comptat amb la col·laboració de València Activa. La nova tenda, situada al passatge del Doctor Serra, serà la més gran del País Valencià, la sisena de la marca al territori, la número 45 a l’estat espanyol i la primera a la ciutat de València.

Disposarà de 53 emprovadors, 46 caixes, cinc àrees de recàrrega i accés gratuït a wifi per als clients, mentre que l’espai dedicat als empleats comptarà amb espais oberts i còmodes com un àrea per a café i una cuina dissenyats perquè els treballadors “se senten com a casa”, segons Primark. La tenda obri “l’oportunitat” de portar a València la gamma completa de productes que ven la botiga sota el lema “moda increïble a preus increïbles”, segons Stephen Mullen, que ha assegurat estar “molt content” d’obrir al centre de la ciutat i “no haver d’agafar un autobús per a anar a Bonaire”, a Aldaia.

A més, ha destacat que els 200 nous empleats tindran oportunitats a l’estat espanyol i dins de l’empresa en el seu àmbit internacional.

Sobre l’obertura al juny, de cara a la temporada turística, Mullen ha assegurat que qualsevol època de l’any és “bona” per a inaugurar una tenda que és “per a la ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa