Diari La Veu del País Valencià
La policia deté un home per agredir la seua parella menor d’edat

La policia ha detingut a València un jove de 21 anys que va ser sorprés quan agredia la seua parella –una menor que s’havia escapolit d’un centre tutelat– en plena via pública. En la intervenció policial, l’home va agredir diversos agents. Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, el detingut té antecedents policials i ha quedat a la disposició d’un jutjat especialitzat en violència sobre la dona.

Els fets van ocórrer de matinada, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser requerits perquè acudiren a un bar de l’avinguda del Cid de València, on s’estava produint en eixe moment una baralla amb armes blanques entre diverses persones. Els policies van acudir al lloc però no van observar cap tipus de baralla, per la qual cosa van iniciar una batuda pels voltants i van veure un home que agarrava amb força una dona pel coll.

Aquest es va adonar de la presència policial i li va propinar una espenta a la jove per a poder fugir, la qual cosa va provocar que els policies el perseguiren fins a aconseguir atrapar-lo. En el moment de la detenció, el sospitós es va resistir de manera activa i van caure a terra tant un dels agents com el mateix detingut. Durant la intervenció policial, l’agressor va llançar diverses punyades i un agent va resultar lesionat de la mà dreta.

En el transcurs de les recerques, els policies van esbrinar que la parella, que sumava huit mesos de relació, havia discutit moments abans i, pel que sembla, l’home es va posar nerviós, li va escopir diverses vegades i la va agarrar pel coll. A més, els agents van constatar que la víctima era una menor tutelada d’un centre de menors, del qual s’havia escapat.

Després de les comprovacions pertinents, els agents van detindre el sospitós com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial del jutjat de violència sobre la dona número 1 de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa