Diari La Veu del País Valencià
Alcàsser guanya el primer punt en la final del Circuit Bancaixa

RedactaVeu / València

La final del XXIII Circuit Bancaixa – Lliga professional d’escala i corda va començar ahir diumenge al trinquet Pelayo de València on la formació d’Alcàsser de Fageca, Javi i Monrabal s’ha imposat sobre la representativa de Sueca de León, Santi i Tomás II (60-40).

El triomf dels d’Alcàsser ha estat totalment merescut ja que les tres línies han rendit a gran nivell, mantenint així el seu gran moment de joc. Per la seua banda, León, Santi i Tomás II han estat lluny de la seua millor versió, principalment en la primera meitat de la partida.

En l’equip guanyador els mèrits han estat compartits encara que cal destacar l’actuació de Javi, que s’ha mostrat demolidor en atac. Per la seua banda, Fageca ha aportat seguretat als seus companys mentre que Monrabal s’ha centrat a neutralitzar les escomeses rivals.

Montcada, pròxima cita

La final prosseguirà diumenge que ve al trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada en una partida que està programada per a les 11.30 hores. Si la victòria torna a recaure en el trio d’Alcàsser el campionat quedarà liquidat. Però si és l’equip de Sueca el que aconsegueix el triomf, la final precisaria d’una tercera partida de desempat que també es duria a terme a Montcada, en aquest cas el diumenge dia 23.

Comparteix

Icona de pantalla completa