Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil investiga si el cas de la troballa d’un home penjat i d’una dona ferida al coll al Saler va ser un suïcidi pactat

La Guàrdia Civil investiga si les ferides patides per talls al coll per una dona de 45 anys i la mort, per penjament, d’un home de 50 aquest dimarts, 1 de maig, al Saler poden respondre a un cas de violència masclista o a un intent de suïcidi pactat.

Segons ha informat aquest dimecres el delegat del govern espanyol, Juan Carlos Moragues, en una visita a les obres de condicionament de les platges de Cullera, els agents del grup Emume –especialitzats en fets delictius relacionats amb dones i menors– han pogut parlar amb la dona, que va ser intervinguda quirúrgicament dimarts i que es troba fora de perill.

La dona va ser localitzada en una zona de pineda al voltant de les 11.20 hores de dimarts amb ferides d’arma blanca al braç i al coll mentre que el cadàver de l’home es va trobar instants després penjat d’un arbre.

“La Guàrdia Civil ha anat a primera hora de hui a l’hospital (La Fe), on es troba ingressada la dona, per a prendre-li testimoni i conéixer una mica més sobre el succeït. En principi, estan obertes diverses hipòtesis: la de la violència de gènere i la del suïcidi col·lectiu. Encara és prompte”, ha assenyalat Moragues.

Segons van informar dimarts fonts de la investigació, no existeix constància de denúncies prèvies entre la dona i l’home mort, tots dos de nacionalitat espanyola, que no estaven casats encara que podrien haver mantingut alguna relació sentimental.

Comparteix

Icona de pantalla completa