Diari La Veu del País Valencià
L’històric del PPCV Ignacio Gil Lázaro abandona el partit perquè no s’hi sent identificat

Ignacio Gil Lázaro, històric membre del PPCV i diputat al Congrés dels Diputats des de 1982 fins a 2016, ha decidit donar-se de baixa com a militant perquè ja no se sent identificat amb el partit que presideix Mariano Rajoy.

Segons ha confirmat a EFE Gil Lázaro, ha pres aquesta decisió després d'”un llarg procés” que “intel·lectualment i emocional” l’ha portat a eixa conclusió. “Ja no em sent identificat amb la realitat actual del PP”, ha apuntat l’històric exdirigent ‘popular’, qui ha admés també que no ha sigut fàcil prendre aquesta decisió després de 38 anys de militància.

Ignacio Gil Lázaro va iniciar-se de diputat amb Aliança Popular (AP) després de presentar-se a la llista del partit de Manuel Fraga per la demarcació de Sevilla en els comicis de 1982. Va renovar el seu escó, ja amb el PP, en les eleccions successives fins a les de 2011. En eixa legislatura va ser secretari primer del Congrés dels Diputats. En els comicis de 2015, malgrat anar en les llistes, no va arribar a ser reelegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa