Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home a València com a suposat autor de la mort de la seua mare

Un home de 25 anys ha sigut detingut aquesta matinada després de suposadament matar la seua mare i ferir de gravetat el seu padrastre mentre dormien al barri de Benimàmet, a València, segons han informat a EFE fonts policials.

Els fets s’han produït passada la una de la matinada en un domicili del carrer de Gavarda, quan pel que sembla el jove ha clavat ganivetades a la mare i ha intentat degollar el padrastre.

Segons les mateixes fonts, ha sigut l’altre fill de la dona qui, alertat pel padrastre, ha telefonat al 112. Quan els agents han acudit al domicili han trobat la dona morta al llit i la seua parella sentimental amb un tall al coll.

L’agressor, que s’ha intentat autolesionar amb la mateixa arma, ha sigut detingut en la porta de l’edifici, segons les fonts, que han indicat que la Policia Nacional ha iniciat una investigació per a determinar les circumstàncies en què s’ha produït el succés.

Fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que tant la dona morta com la seua parella tenen 50 anys.

El padrastre de l’agressor ha sigut traslladat a un hospital amb ferides d’arma blanca al coll, segons el CICU, que ha indicat que el jove detingut també ha sigut traslladat a un centre sanitari per a ser atés per les ferides, encara que en aquest cas no revestien gravetat.

Fins al lloc s’han desplaçat agents de la Policia Nacional i de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

Comparteix

Icona de pantalla completa