Diari La Veu del País Valencià
Mor un ciclista atropellat per un camió en l’A23 a l’altura de Barraques

Un ciclista ha mort aquest dissabte atropellat per un camió en la carretera A23 a l’altura del municipi de Barraques (l’Alt Palancià), tal com ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). L’avís del sinistre ha entrat al CICU a les 12.58 hores i fins al lloc dels fets s’han desplaçat un helicòpter i un suport vital bàsic (SVB).

Segons les mateixes fonts, el mort és un home d’entre 60 i 70 anys al qual els serveis mèdics no han pogut reanimar i com a conseqüència ha mort en el mateix lloc de l’accident.

Xifres alarmants

Des de principis d’any s’han registrat 120 accidents en les carreteres valencianes amb implicació de ciclistes, encara que no va haver-hi cap mort, tal com va explicar recentment el delegat del govern, Juan Carlos Moragues. Així mateix, va demanar molta prudència als conductors que ixen a la carretera, amb especial esment de l’obligació de deixar 1,5 metres de distància lateral a l’hora d’avançar un ciclista.

Pel que fa a les denúncies, la Guàrdia Civil ha interposat 978 denúncies a conductors en els controls realitzats en les rutes segures de ciclistes des del passat mes d’agost fins al que va de maig, tal com detallen els informes de la delegació del govern.

Comparteix

Icona de pantalla completa