Diari La Veu del País Valencià
L’exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez entra en la presó

L’exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez, del PPCV, ha ingressat en el centre penitenciari d’Alacant II, a Villena, per a complir els 9 anys de condemna imposats en la peça del cas Gürtel relativa al pavelló valencià de Fitur.

Martínez, que també va ser presidenta de les Corts i alcaldessa de Novelda, ha arribat a les 11 hores en un vehicle acompanyada per dues persones, una d’elles el seu fill, sense fer declaracions als nombrosos periodistes que l’esperaven a les portes de la presó.

L’exconsellera de Turisme havia de presentar-se aquest dijous voluntàriament en el centre penitenciari de la seua elecció per a començar el compliment de la condemna imposada pel Tribunal Superior de Justícia (TSJ), després que el passat dia 8 fóra ratificada pel Tribunal Suprem.

La providència de l’alt tribunal emesa el passat dia 16 incloïa una multa de 5.000 euros per suborn passiu i el lliurament d’un rellotge marca Hublot que, en cas de no retornar-se, suposaria l’embargament de 2.400 euros.

A més de Martínez, en aquesta primera de les sis peces separades en les quals es va dividir el cas Gürtel també han sigut condemnats els capitosts de la trama, Francisco Correa i Pablo Crespo, a 13 anys de presó, i Álvaro Pérez ‘El Bigotes’ a 12 anys i 3 mesos.

Tots han sigut sentenciats per les irregularitats comeses en la contractació de l’expositor de la Generalitat Valenciana en Fitur entre les edicions de 2005 i 2009, a través de les empreses de la trama.

Comparteix

Icona de pantalla completa