Diari La Veu del País Valencià
Extingit l’incendi forestal de Santa Pola

L’incendi que ha començat en una pineda de Santa Pola aquest dijous ha sigut extingit ja, segons ha informat el 112 en una piulada a les 20.19h.

El 112 ha alertat de l’incendi poc abans de les 13.30 hores. Si bé en un primer moment només s’ha informat del desplaçament d’un vehicle dels bombers de la Diputació d’Alacant, poc després s’hi han sumat dos d’aeris i dos vehicles d’aquest cos, així com una unitat de bombers forestals de la Generalitat amb autobomba, un coordinador forestal i un agent mediambiental.

Els mitjans aeris s’han retirat cap a les 15 hores.

Passades les 16.15 hores de la vesprada, el 112 ha informat que l’incendi ja estava controlat. No obstant això, continuen repassant el perímetre dues unitats dels bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes, un coordinador forestal i un vehicle dels bombers de la Diputació d’Alacant.

Al voltant de les 14 hores, el servei d’emergències ha informat que s’establia la situació operativa 1 per a aquest incendi. Això vol dir que es preveu que el foc, en la seua possible evolució, pot afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal. A més, per a l’extinció pot ser necessària la incorporació de mitjans extraordinaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa