Diari La Veu del País Valencià
La policia deté un home per asfixiar la seua dona davant dels fills menors d’edat

La policia ha detingut al districte de Patraix de València un home de 39 anys per presumptament deixar inconscient la seua dona a casa després d’agredir-la i intentar asfixiar-la amb un coixí en presència dels seus dos fills menors d’edat. El sospitós se’n va anar del domicili mentre la víctima seguia inconscient, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

El 091 va rebre l’avís que la dona havia sigut agredida pel seu marit en un immoble de la plaça de la Colònia Espanyola de Mèxic de València. Els agents van trobar la víctima nerviosa i atemorida, amb hematomes visibles i acompanyada pels seus dos fills.

La víctima va manifestar als policies que, moments abans, el seu marit li havia propinat nombroses patades per tot el cos per a posteriorment tirar-la al llit i intentar asfixiar-la amb un coixí, fins que va perdre el coneixement. Quan va tornar en si, va comprovar que ja no estava a casa i va cridar la policia.

Davant el seu estat, els efectius van sol·licitar un equip sanitari perquè la traslladara a un centre de salut i fóra assistida de les lesions que presentava.

Mentre la víctima era tractada, una altra patrulla va localitzar el sospitós pels voltants de l’habitatge. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit familiar. L’arrestat, amb antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial per aquests fets.

Comparteix

Icona de pantalla completa