Diari La Veu del País Valencià
Bonig considera que l’adéu de Rajoy donarà un impuls al partit

Després que Mariano Rajoy perdera la presidència del govern espanyol per la moció de censura del PSOE la setmana passada, el seu futur es convertia en una incògnita. Tot i que la majoria dels mitjans donaven per fet, que continuaria, Rajoy ha anunciat aquest dimarts el seu adéu a la política. Aquesta decisió, per a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, permetrà donar un major impuls a la seua formació: “Estem en un altre temps i el millor per al partit en aquestos moments és una renovació. Crec que li donarà un impuls al partit.

Per a la líder dels populars, l’actitud de l’expresident Rajoy “és una lliçó”, perquè en política “hi ha moments que arriba el dia de dir adéu”. Així mateix, Bonig ha destacat que el fet que Rajoy haja presentat la seua dimissió sense nomenar a cap successor mostra “la seua grandesa” com a polític. “Ha sabut donar un pas enrere de manera brillant”, ha afegit.

Preguntada sobre possibles batalles de poder que puguen sorgir, la també portaveu popular ha assegurat que el seu partit es caracteritza per “saber mantindre la unitat” . “Dilluns es convocarà un congrés extraordinari per a elegir el nou president. Estic totalment tranquil·la perquè el meu partit sempre ha combinat experiència, gestió i renovació”, ha explicat Bonig.

Respecte a la gestió que ha desenvolupat Rajoy en aquestos darrers sis anys, Bonig ho té clar: “Ha sigut el millor president d’Espanya en una de les situacions més complicades. Deixa un país en riquesa i liderant la creació de treball”. A més, considera que ha quedat demostrat que no “hi ha hagut cap projecte polític que haja sigut capaç de transformar la societat i la nació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa