Diari La Veu del País Valencià
El PP sol·licita la compareixença d’Ábalos al Senat en la comissió del finançament dels partits polítics

El Grup Popular en el Senat ha citat per al dia 27 de juny el secretari d’Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, perquè explique els comptes de la seua formació en la comissió d’investigació dels partits polítics.

Després del canvi de govern a la Moncloa, el PP ha fet un pas endavant i ha citat a declarar l’ara ministre de Foment socialista ja que entén que pot donar llum sobre el suposat finançament il·legal del PSPV, federació socialista en la qual Ábalos va exercir com a vicesecretari general entre 2000 i 2004. Posteriorment, en 2012 va arribar a la Secretaria General del PSPV de la província de València, càrrec que va ocupar fins 2017.

En el cas de Ciutadans, amb la petició de compareixença del secretari d’Organització, José Manuel Villegas, el PP reprén la recerca de les seues finances després d’haver escoltat en dues ocasions el responsable de comptes, Juan Carlos Cuadrado. Villegas ha sigut citat a declarar per a aclarir qüestions que els populars entenen que no va resoldre el seu tresorer. A més, després de negar en la comissió que tinguera assumptes judicials oberts en l’estranger, es va publicar en premsa que Cuadrado va tenir un litigi a Brasil a causa d’un deute empresarial.

Comparteix

Icona de pantalla completa